Ne pare rau, vizionarea acestei pagini nu este posibila in Internet Explorer 6, 7.
Pentru a explora continutul citynews.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Pentru a beneficia de experienta completa a sitului citynews.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Continua pe Citynews.ro
×
inchide
Go to TOP
Vineri, 29 Aug. 2014, 12:27
0
758

Se pot depune dosarele pentru obţinerea burselor NOSA

Începând cu data de 28 august 2014, cei interesaţi pot depune dosarul de candidatură pentru accesarea Burselor de Merit „Nosa” instituite de către Primăria municipiului Bistriţa în baza H.C.L. nr. 96/2009 şi modificate prin H.C.L. nr. 84/ 2013.

Video 2: 
Video 3: 
Video 4: 

Bursele vor fi acordate anual unor studenţi cu domiciliul în municipiul Bistriţa, care au absolvit unul din liceele sau grupurile şcolare din localitate. Bursele se acordă cu începere din anul I de studiu şi până la obţinerea licenţei, cuantumul unei Burse de Merit fiind de 500 lei pe lună.
Cererea de înscriere se găseşte pe site-ul www.primariabistrita.ro sau la Centrul de Relaţii cu publicul din str. Gheorghe Şincai nr. 2.
Dosarele de candidatură se depun până la data de 25 septembrie 2014, la Centrul de Relaţii cu Publicul, str. Gheorghe Şincai nr. 2.

CONDIŢII DE ACORDARE A BURSEI NOSA
       
Dosarul de candidatură pentru rezultatele obţinute la olimpiadele şcolare conţine:
a) cerere prin care se solicită acordarea Bursei de Merit „Nosa”;
b) curriculum vitae al candidatului;
c) copie după actul de identitate al candidatului;
d) copia după diploma de bacalaureat;
e) copie după foaia matricolă pentru toţi anii de învăţământ liceal;
f) adeverinţa de înscriere în anul I, eliberată de secretariatul facultăţii;
g) acte doveditoare pentru fiecare din performanţele şcolare obţinute pe parcursul studiilor liceale la olimpiadele şcolare, eliberate de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, respectiv de Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud sau, după caz, inspectoratele şcolare organizatoare şi alte instituţii abilitate;
h) acte doveditoare care să ateste obţinerea locului I, II, III sau menţiune la olimpiadele internaţionale, certificate de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi  Sportului / Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Sunt eligibili numai candidaţii cu domiciliul în municipiul Bistriţa şi care au absolvit unul din liceele sau colegiile din municipiu. Beneficiarii Bursei de Merit „Nosa” vor participa la conferinţe, sesiuni de comunicări şi alte evenimente importante organizate de către Primăria municipiului Bistriţa (Ziua Tineretului, Zilele Bistriţei, Premiile anuale ale municipiului Bistriţa etc.), la care sunt solicitaţi.

Mai multe informaţii referitoare la modalitatea de accesare a Bursei de Merit „Nosa”, precum şi grilele privind punctajele, pot găsite pe site-ul Primăriei municipiului Bistriţa, în H.C.L. nr. 84/2013 şi Regulamentul privind instituirea şi acordarea anuală a unor Burse de Merit „Nosa” unor studenţi cu domiciliul în municipiul Bistriţa sau la Serviciul Educaţie, Turism din cadrul Primăriei municipiului Bistriţa, str. Nicolae Titulescu nr. 3.

Articole din aceeasi categorie
Sediul Consiliului Județean Cluj se pregătește să devină prima clădire publică „verde” din România, prietenoasă cu mediul și cu un consum de energie extrem de redus, aproape de zero.
22 Mar. 2019
11:10
2
Planetariu Mobil revine la Cluj-Napoca, în perioada 14 – 17 aprilie 2019 cu un spectacol nou "Jumatate de secol de la primul pas pe Luna".
21 Mar. 2019
12:34
0
În cadrul programului de lucrări ce vizează îmbunătățirea infrastructurii rutiere a judeţului, Consiliul Județean (CJ) Cluj a demarat pe drumul judeţean DJ 103M Vâlcele – Rediu - Aiton o serie de lucr
21 Mar. 2019
11:50
0
Asistența Individuală Integrată (AII) reprezintă cea de-a doua etapă a Programului de Prevenție a Diabetului Zaharat de Tip 2 și a Bolilor Civilizației, „înCerc“, un program unic în România, care își
21 Mar. 2019
08:30
0
Gazda ceremoniei de premiere va fi comisarul european Mariya Gabriel, alături de alți lideri ai statelor membre și va avea loc în dimineața zilei de 21 martie, începând cu ora 10.35.
20 Mar. 2019
11:41
0
Săptămâna 11-17 martie a fost dedicată controalelor T.I.S.P.O.L. Seatbelt (acțiunile Poliţiilor Rutiere din Europa, vizând purtarea centurilor de siguranţă de către ocupanţii maşinii).
19 Mar. 2019
08:30
0

Post new comment

Adaugă comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.

Filtered HTML

  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Filtered words will be replaced with the filtered version of the word.
  • Taguri HTML permiseŞ <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență vor fi șterse.

Comentarii

01 Jan. 1970
02:00
01 Jan. 1970
02:00
01 Jan. 1970
02:00
Inchide