Ne pare rau, vizionarea acestei pagini nu este posibila in Internet Explorer 6, 7.
Pentru a explora continutul citynews.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Pentru a beneficia de experienta completa a sitului citynews.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Continua pe Citynews.ro
×
inchide
Go to TOP
Vineri, 09 Sep. 2016, 14:34
37
12448

Senator UDMR: Din cauza lui Iohannis și Cioloș, noi transilvănenii vom avea probleme!

UDMR se distanțează de președinte și de premier. Senatorul clujean Laszlo Attila a declarat în emisiunea Casa Poporului de pe LOOK TV că prestația modestă a lui Klaus Iohannis și a lui Dacian Cioloș va arunca o imagine negativă asupra politicienilor din Ardeal.

Video 2: 
Video 3: 
Video 4: 

„Vom ajunge să avem o problemă noi transilvănenii. Avem președintele și premierul de aici. Așteptările au fost mari și rezultatele nu sunt pe măsură. Au primit un cec în alb și rezultatele nu se prea văd”, a declarat senatorul UDMR Laszlo Attila.

Fost viceprimar al Clujului, Laszlo Attila îl critică în termeni duri pe actualul președinte. Acesta susține că în vreme ce pentru conaționalii săi Iohannis este o dezamăgire, pentru el, președintele se comportă la fel ca în perioada în care era primarul Sibiului.

„Mulți din conaționalii mei au avut dezamăgiri. Eu nu. L-am cunoscut și de asta nu e o surpriză. Când eram în Asociația Municipiilor, era singurul primar de municipiu cu care nu se putea colabora. Nu am reușit să stabilim un contact cu acest om”, a mai spus Laszlo la Casa Poporului, pe LOOK TV.

 

Articole din aceeasi categorie
Fostul președinte și consilier județean al PMP Cluj, Rareș Rusu, alături de președintele organizației Câmpia Turzii și fost secretar general al județului, Marian Morar, de președintele organizației De
27 Mar. 2018
18:23
10
Primul-ministru desemnat, Viorica Dăncilă, a prezentat vineri noul cabinet care urmează să fie validat de Parlament.
26 Ian. 2018
16:44
4
Reprezentanții UDMR s-au întâlnit astăzi cu cei ai PSD și cu primul-ministru desemnat Vioroca Dăncilă.
23 Ian. 2018
14:05
7
PSD a retras sprjinul acordat premierului pe care l-a numit, pentru a doua oară într-un an. Paul Stănescu ar putea fi premier interimar.
15 Ian. 2018
21:55
4
Ales în Parlament pe listele Uniunii Salvați România, deputatul clujean Adrian Dohotaru își dă demisia din partid și le cere colegilor care nu sunt de "dreapta" să îi urmeze exemplul.
31 Oct. 2017
11:27
4
La capătul unei ședinţe a Comitetului Executiv al PSD care a durat până aproape de miezul nopții, Guvernul a rămas fără trei miniștri.
13 Oct. 2017
10:25
1

Post new comment

Comentarii

Gresit! Titlul articolului ar trebui sa fie:,, Din cauza lui Iohannis și Cioloș, noi, bozgorii transilvănenii vom avea probleme!Mno.....,ase da! Si asta se crede transilvanean? O vinitura din Mongolia.
P.S. Bozgore, problemele sunt la voi. Toti va credeti rasa luminata si nobila , in schimb sunteti urmasi de iobagi maghiari( vinituri din Mongolia), norocul vostru a fost cu austriecii si nemtii, tot mancatori de carne de sub sa ramaneti.

sa va ***EDITAT***ti in gura intre voi romani ***EDITAT***i ce sunteti!! o natie de hoti,lenesi,boschetari ce sunteti, rade lumea de voi mai leprosilor ce ati aterizat in ardeal!! fac pariu ca nici unul dintre voi nu vati nascut la Stanca ati invadat transilvani ca a icii este occident pt voi. mancatori de ***EDITAT*** romani ce sunteti mama voastra de ***EDITAT***i.

Bă rumănye ! Să ne înţelegem o dată. Rumân şi bozgor,sunt sinonime. Toate popoarele din rasa homo sapiens au venit din Africa ,via Asia. Voi,slavii,sunteţi tot un fel de bozgori,dar pe limba voastră vă numiţi rumâni . Din Mongolia se presupune că au venit hunii,dar nici asta nu e prea demonstrată. Dovezile,chiar de pe actualul teritoriu al României,arată o diversitate de adn-uri pentru acea perioadă.Testele Adn demonstrează 1 % hunic pentru Ungaria,2 % pentru România. Raportat la numărul de populaţie,înseamnă cca. 400 000 de mongoloizi. Tu ai văzut cum arată etnicii tătari din Constanţa ? Sunt vreo 20 000 declaraţi,dar ei aşa şi arată. Adică mongoloizi.Unde dracu vezi tu 400 000 de mongoloizi în Transilvania. ? Nu mai fi penibil . Găseşte altceva dacă vrei să jigneşti.Şi vezi ce prostie debitezi şi ce mai scrii pe aici,că în afar de negrii,chinezi şi de rromi- rase umane diferite-noi,europenii,suntem fraţi. Suntem toţi descendenţi dintr-un grup mic de supravieţuitori,de acum zeci de mii de ani.Încă o chestie. Mii de familii de etnici rumâny se numesc Nemeş. Dacă nu mă crezi,caută-n dicţionar. Înseamnă Nobil. Noi,transilvanii originali,eram toţi nobili. Puteai fi sărac lipit pământului,dar dacă aveai un băţ şi erai dispus să mori pentru sărăcia ta,erai considerat nobil. În Ţinutul Secuiesc nu erau iobagi. Sunt pomeniţi de abia după Diploma Leopoldină din 1691.Na,dar dacă te numeşti Şuteu,Suciu,Puşcaş,Cardoş,Varga,ect,ect,nu-i bai.Eşti tot un fel de bozgor sau rumân.https://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_nume_rom%C3%A2ne%C8%99ti_de_...

Bozgore, esti prost de bubui. Roman nu poate fi sinonim cu bozgor, numai ungur poate fi sinonim cu bozgor. de cand plm suntem fratI?
1 . Dovezile de ADN, poti sa te ps. pe ele.Alte abureli nascocite de amerloci. Amerlocii de unde plm se trag? Din Africa?
2 De unte stii tu ca sunt slav? Mi-ai spt pl in somn si nu stiu eu, poate ca sunt altceva, dar nu sunt ungur, adica bozgor.
3 Daca unii se numesc Nemes, asta nu inseamna ca sunt unguri. Cati unguri din Bozgoria ta au nume de bozgori si nu sunt bozgori.
4 Mai du-te-n plm cu propaganda ta sovietica, cu slavii tai , m-am saturat de istoria lui Roller,si povestile unguresti, meri sa le sg pl la rusi, gunoi bolsevico-maghiar.Daca nu erati voi si rusii alta soarta avea Europa

Hai mă ! Eşti băiat deştept. Chiar n-ai ştiut ?
1. -rumân m. 1. forma arhaică și populară pentru român; 2. supus la clacă, șerb: moșnenii sau micii proprietari liberi, apăsați de biruri și sarcini, începură a se vinde (dela sec. XVI) la Domni, mânăstiri sau boieri și deveniau astfel rumâni; ei nu se mai puteau muta depe moșia unde se aflau și deveniau clăcași de baștină ai proprietarului («fiece rumân să rămâie veșnic în această stare», decretează Legătura lui Mihai-Viteazul). [În vechea limbă românească rumân e sinonim cu țăran (acest din urmă fiind necunoscut vechilor documente), de unde noțiunea de clăcaș, șerbia apăsând asupra sătenilor].
2 Filip Moldoveanul execută Evangheliarul slavo-român (1551-1553), care este primul text românesc tipărit care s-a păstrat până astăzi.
3...... în ”Tâlcul Evangheliilor” (1567) arăta clar că ”eu diaconu Coresi, dea-c’am văzutu că mai toate limbile au cuvântul lui Dumnezeu în limba lor, numai noi rumânii n’avemu … am scris cum am putut Tetraevenghelul și Praxiul rumânește Diaconul Coresi probabil era grec.
4 Doi ucenici ai lui Coresi, mai exact fiul său, ”Șerban diiacu, meșteru mare a tiparelor” împreună cu ”Marien diiac”, au imprimat importanta lucrare pe care chiar ei au numit-o ”Palia de la Orăștie”, întrucât cuprindea Facerea și Ieșirea, primele două cărți, cu alte cuvinte ”cele vechi” ale Sfintei Scripturi (în grecește ”he Palia= Vechiul Testament”). A fost realizată între 14 noiembrie 1581 și 14 iulie 1582. În Predoslovie se arăta că ”Pentru aceia cu mare muncǎ scoasem de limba jidoveascǎ si greceascǎ si sârbeascǎ pre limba româneascǎ 5 cărți ale lui Moisi prorocul si patru cărți și le dăruim voo frați rumâni și le-au scris în cheltuială multǎ… și le-au dăruit voo fraților români,… și le-au scris voo fraților români” ”cu mare muncă… pre limba românească”. În această carte apare pentru prima oară numele de român, nu rumân, cum fusese menționat până atunci. Acest lucru este deosebit de important pentru identitatea națională.
5 Important !!! Uite cum se naşte o identitate naţională. Nişte "diaci " veniţi din Bulgaria,Serbia,Macedonia,Grecia,Turcia, au început să traducă pe rumâneşte ( -adică pentru cei pomeniţi la punctul 1 . Şi să nu uităm că a fi rumân era o stare,nu o etnie. Încă o dată,rumân nu era o etnie.) -cuvântul Domnului.Şi au greşit o literă.14 iulie 1582 prima pomenire a cuvântului ROMÂN . Nişte "diaci " ,care dacă au fost întrebaţi : voi cine sunteţi ? / -diaci / -ah daci ? / -da,da,suntem daci.
Şi uite o nouă identitate,bazată pe o continuitate multimilenară.
Nemeş ! N-ai fost atent. Doar familii de etnici ajunşi români au acest nume. Un vorbitor de limba maghiară,dacă-şi spunea şi numele era suficient.Dar un etnic român,trebuia să specifice clasarea proprie socială. Şi eventual şi numele Principelui ,care i-a acordat titlul. Da,da ! Aşa era,chiar dacă la unii istorici maghiar nu le place .
Despre ruşi,altă dată.

Lasa-l ca asta e un frustrat batran, -genul ' dimineata sculat mort...', nu are nicio scoala, nicio sansa, si mai traieste si cu kakatul si pishatul in curte, la varsta lui. S-a tot comentat pe aici de el, n-ai fost atent? Ce altceva ar putea sa scrie el, in situatia in care e...? Tu n-ai fi frustrat?

Lasă-l mă ,că şi el e frustrat. De fapt şi tu eşti.Chiar dacă nu recunoşti. ......,pişhat,câkt,tot mereu le ai pe vârful limbii. Ce zici ? Pui la bătaie curul neveste-ti,să-i arăt mortul de dimineaţă ?

:-))
... Nevasta-mea nu se fu.te cu bozgori care mai put si a ca.cat.

Ce fraier eştyi ! Na dute, şâ anyiroase pe la spate, pe doamna ta .De putye a câkat,io am fost.

Si tu ai fost vinitura de nicaieri fara tara care veneai tiptil dupa ei si le mancai ***EDITAT***u.Urmas de cioban necioplit sigur esti o vinitura spurcata care miroase a rahat.

Ma intreb, ce activitate notabila a avut din 2012 pana acum la Senat, Laszlo Attila? La ce ne-a folosit prezenta dansului la Bucuresti? Pentru ce i-am platit salariul de senator, cazarea si transportul timp de 4 ani? Si acum vrea sa candideze, iarasi...

Acuma ca stim si s-a aflat binenteles cine a fost tot timpul oponentul meu aici, in realitate nimic mai mult decat un gozer... si slugoi la cu.rul lui boc, eu ma simt cu adevarat eliberat, foarte usurat si desigur ...invingator!!! Nu aveti idee ce inalt este acest sentiment... Eu v-am spus si voi continua sa va spun adevarul asa cum e, cu toate atacurile care la final de dovedesc nimic mai mult decat niste gozeri... (po.ponari), cum li se spune tot in poporul nostru intelept. Dar desigur, adevarul iese intodeauna la lumina, orice ar face acesti gozeri, care cu un deget bat tastatura sa-l ridice in slavi pe boc Imparat si cu restul degetelor se scarmana prinlauntrul gauazei si pe urma duc la nas si in gura... Eu mi-am spus parerea... si acuma dupa ce ati aflat toate aceste amanunte, eu va intreb: o sa mai cititi ce scriu ei?... O dimineata frumoasa sa aveti!

Nu am nicio treabă cu certurile voastre aici dar problema asta cu canalizarea sigur o știi f bine mă vinitură deoarece bunicii tăi sigur aveau problema asta și din cauza asta se mirau așa când au fost aduși cu trenul în Cluj că aici "cură apa din perete" și "câ.catul coboară pă țeavă" tute în G. Ură de vinitură b.orâtă!!!!! Unguri, nobili și Civilizație!!!!nu "bozgori" vinitură!!!!

Cu noi, visul tău devine realitate!Tu îți alegi viitorul!Totul este absolut Sigur! Aceasta este o sansa pentru persoane hotarate si extrem de serioase,100-285 e din prima luna! Cereti acum detalii la email:
pacurarucostica1963@gmail com

http://bit.ly/29ypMJN
COSTICATIO.BetterThanYouTube.com

Pe secuii lu' Laszlo i-o pácálit chiar si ISTORIA... hunii au párasit Câmpia Panonicá cu 400 de ani înainte de venirea triburilor lor magyare :))

da voi rumanilor unde erati amu 400 de ani????

...ne vorbesti cu ghauaza ta largita si sparta de americani? :)

Las' ca ne descurcam noi si fara ei (mitici) sa ramana teleormanenii la putere si sa va dea tot ce v-au promis! Ia sa vedem acum cat ii va mai tine bugetul la pomeni. Boilor/vaci incaltate, Boc a fost nevoit sa taie tocmai pentru ca guvermele de kakao cu Slabicianu in frunte au fost prea/excesiv de darnici, asa de darnici ca au bagat ROMANIA in deficit excesiov adica -8% din PIB, adica intre 8 si 10 miliarde de euro cu toate ca in acest timp au privatizat si BCR cu trei miliarde euro, deci castig dar si cam tot ce sta si misca pe bani marunti!

Comentariul omului mi se pare de bun simt, si, din pacate, extrem de realist...Prestatia mai mult decat jenanta a actualului presedinte nu o mai poate contesta nimeni. Ne-am umflat in pene si cand am avut prim ministru piticania de la primarie, si am ajuns de multe ori sa ne fie rusine ca acest oras a dat un asemenea rebut. Faptul ca a ajuns din nou pe fotoliul de primar se datoreaza doar faptului ca nu a avut contracandidat, psd-ul tradand din nou acest oras, prin numirea unui ''nimeni'' pentru a se ''bate'' cu piticania. Despre prestatia actualului guvern, iarasi nimeni nu poate contrazice realitatea. Niste contzopisti fara nici o valoare, care executa ordinele primite de la Bruxelles. Trebuie sa fii interesat, platit sau imbecil pentru a lauda un presedinte de o calitate egala cu zero si un prim ministru coada de topor.

nush ce se intampla in ultima vreme, dar simt de la maghiari, chiar de la prietenii mei, o ura care creste tot mai mare, care le mocneste in interior - fatza de tot ce nu este alb si ardelenesc. ma intreb, de unde izvoraste dorinta asta fierbinte, a unor maghiari de la noi, de ai copia pe cei de la noua dreapta & patrula lu' tzepesh? sa fie oare asta momentul cand ungurii si romanii isi dau mana?? sa fie ura si nu iubirea care-i uneste pe ANUMITI unguri si romani??? poate ca asa este, poate ca nu. dar pana una alta, cam asta se vede din afara.

Duminica trecută,aşa de plictiseală,am pornit spre Gherla ,pe ruta Luduş,Sărmaşu,Ţaga,Nicula .Am stabilit nişte pauze. Prima oprire la ieşirea din Sărmăşel,locul unde horthyşti au ucis 126 de evrei ,în septembrie 1945. A doua oprire la Ţaga.Am trecut prin sat de zeci de ori,în anii trecuţi,dar n-am putut spune copiilor unde e castelul lui Vass Albert. De pe drumul principal nu se vede .Ne-am oprit la o terasă şi de la doi tineri , foarte politicos ,pe limba română,am întrebat de castel.Părul ondulat al unui tânăr s-a îndreptat spre cer şi cu o voce-n rezonanţă cu părul,mi-a răspuns, că el n-a auzit de aşa ceva.Foarte mirat -părul,vocea,atitudinea-am rămas cu privirea pe ei. Un pic s-au simţit şi au continuat : ei oricum nu au auzit de acest nume. A fost rândul meu,mi-a căzut falca. M-am uitat în stânga,în dreapta,mizerie. Drumul lăudat într-un articol recent,varză. Petic peste petic,prăfuit,fără trotuar cu tufele de pe margini aplecate-n drum. Mă aflu-n Ţaga ?-am întrebat şi tinerii au început să caute din priviri ceva sub masă.Cel vorbăreţ şi-a cerut scuze-am simţit un pic de respect-dar şi-a arătat automat adevărata faţă. O ură incomensurabilă faţă de numele Vass,faţă de tot ce ţine de nume,faţă de maghiari. Am acest dar de a înfuria oamenii,absorb tensiunea,înfrunt adversarul cu privirea şi eventual câteva argumente,rămân tare pe poziţie . E un efect ca în filmele americane. Tot ce simt acei tineri s-a derulat în faţa ochilor ca un film dat pe repede înapoi. A fost şocant. E ca-n filmele de groază.De o săptămână că s-a întâmplat şi încă nu mi-am revenit. Încercaţi să vă aduceţi aminte de vreo pictură bisericească reprezentând iadul. Focul,dracii,furcile,smoala asociate cu eternitatea. Un chin nesfârşit.Asta am simţit la acei tineri ,care s-au cuminţit şi mi-au explicat,că după pomii de după crâşmă e castelul lui Vass Albert.La nici 50 de metri. Pe moment s-au liniştit,dar castelul,care le v-a aduce aminte pân la moarte,că Familia Vass e stăpânul trecutului milenar şi că ei au ajuns aici cu mâna la pwulă şi vor rămâne pentru eternitate aşa-sau cu ea în gură-(dar castelul ) v-a rămâne după pomi şi tufe. Şi pe Wikwpedia,în cărţi de istorie,în reportaje tv ( tot mai des )..... Ură şi iubire....hortescule eşti bun . Ai scos din mine toată ura de-am purtat-o -n suflet zile-ntregi Des se-ntâmplă să am pretenţia să fiu înţeles,dar e greu...mi-e greu. Ura şi iubirea e ca jocul Păcălici. Se tot dă mai departe,dar cineva rămâne păcălit.

Nu e tara ta, ungure, de-aia ti-i greu. Stim ca ti-e greu. Aici tot asa greu o sa-ti fie, si acuma ca imbatranesti, o sa-ti fie si mai greu...

https://www.facebook.com/tekaalapitvany/photos/a.1595980207365050.107374...

https://www.facebook.com/tekaalapitvany/photos/a.1595980207365050.107374... .A fost un concert de nota 10.

Link-ul nu poate fi accesat.Ideea e că a concertat Csik Zenekar la Şcoala maghiară din Gherla. Ce motiv penibil de a se urâ oamenii între ei.

''Extremele'' au nascut ''extreme'' dintotdeauna. Partidul Romania Mare a aparut ca reactie la formarea UDMR-ului, la cateva saptamani dupa. Iar actulele partide fara coloana vertebrala in fata occidentului nu mai reprezinta o optiune pentru tot mai multi romani. Orice partid care va lupta pentru reabilitarea demnitatii romanilor va avea un succes garantat. Actuala clasa politica, murdara si corupta, nu ne mai reprezinta de foarte multa vreme (asta doar daca vreodata ne-a reprezentat cu adevarat...). Va veni, in mod sigur, si vremea cand conducatorii o sa ni-i alegem noi, nu ne vor mai fi impusi de afara...Cel putin, eu asa sper....

este de ajuns sa precizezi unde a fost facuta declaratia si e clar ! cine se mai uita si cui ii mai pasa de ce zice look tv si udmr ?a mai aparut un politician de la acest partid la un post TV - national ? NU !
Domnul Presedinte la fel si Domnul Premier isi fac treaba foarte bine iar daca Domnul Attila spune ca nu e bine ? inca un motiv ca este FOARTE BINE ! noi Romanii nu avem nici o problema ! ce probleme are Domnul Attila ? e foarte bine ca s-a dus la LOOK oricum nu se uita nici 0.0000001 % audienta.

Vad ca deja maghiarii incep sa pupe curu' transpirat al PSD-ului. Tineti-o tot asa baieti, daca aveti gaozu tare.

Ar pupa la oricine,dar nu vedeţi că pe lângă cei 600 de trântori, senatori şi deputaţi ,acum plătim şi tehnocraţii ? UDMR -ul, doar metaforic, a tras un semnal de alarmă .Politicul e varză în ţara asta. Ciuvicii şi Chiriacii sunt mai importanţi,ei dezbat,ei critică,ei fac legea-vorba vine. Ce a fost,cum a fost,n-a fost bine.S-a schimbat,se schimbă iar-din mers.Pân la alegeri,că din ianuarie-după pauza de sărbători-se apucă de schimbat din nou. Şi tot. Că ce a fost,vorba aia : n-a fost bun.V-a fi pauză în liga I ,ultraşii plictisiţi vor ieşii în stradă.Guvernul proaspăt investit,după pauza amintită,v-a cădea.Soluţia ? Guvern tehnocrat.Şi atunci....vom pupa-n cur pe cei 600 de proaspăt aleşi,unşi cu salarii şi pensii pe viaţă şi pe viaţa de apoi...

ba ungure, ( ca sa nu-ti zicem pe numele cel adevarat...), tu te uiti la erdelytv, de unde stii tu de Ciuvicii şi Chiriacii?

bă rumăne,că rumăn şi bozgor sunt sinonime pe acest teritoriu,omu se uită la ce vrea-dacă are bani.Dar trebuie să aibă şi timp. Să te uiţi la ciuvici şi bogdani , e un lux. Dacă omu să uită şi ştie,înseamnă că are... Dacă se uită şi la Erdely,e clar.

wow... -Bă bozgore, wow ce mi-ai mai zis-o tu... ;=)))))))

Bă bozgore, auzi, "omu dacă are bani" isi face el intai o canalizare, bă bozgore, ca sa nu-i stea pisatul si c.acatul morman in curte ;=)))))))))))))))

Bă bozgore, bei apa "nefalsificata" din fantana proprie?... ;=)))))))))))))))))))))))))))))

Sa-l punem Presedinte pe acest Laslo, ca "sa se vada" rezultate!

Şi Boc ce a făcut cu imaginea politicienilor transilvani ? A fost mai bun ?

ba coite! in primul rand nu sunt rai nici ciolos, nici iohannis, cum zice mustaciosu asta cu fata de comunist. ba mai mult, ciolos conduce cel mai eficient guvern de la PreaTarziuImpuscatul incoace, si iohannis e cu 10 nivele peste base, iliescu, constantinescu (fosti presedinti) sau ponta (alternativa).

in al doilea rand, cu boc ce maica neamului tau si a ma-tii ai? ce dumnezeu vreti sa faca mai mult un primar /presedinte/prim-ministru? ce vreti? utiati-va la niste indicatori economici si incercati sa bagati niste materie in capul ala gol. luati indicii economiei romane din perioada asta si comparati-i cu perioadele in care era boc prim ministru (cand a fost jalnic), cand era ponta prim ministru (no comment), sau cand era tariceanu prim ministru (omg).

nici nu are rost sa vorbesc despre perioada cand era nastase prim ministru (daca ceasca e PreaTarziuImpuscatul, nastase e clar PacatCaNuS-aImpuscatul), sau alte creaturi de genul.

Combo-ul de acum cu un presedinte si un prim-ministru ardelean e clar cel mai bun de la revolutie incoace. si daca udmr-ul labiei mele vrea sa faca scandal, sa faca. sa vina si orban sa ma linga impreuna cu mustaciosul asta, `tu`i mama lui de ordinar.

ce esti ! Mancat/ar viermi indicatoru ! Ce fericiti au fost cei la care le/au taiat pensiile .Si tot aia ce s/au bucurat cand guvernanti si/au marit/o. Sigur ai pe cineva acolo sau doar de vezi UDMR deja iti vine a f u te .Esti Ciolanos cumva ? Ca sas sigur nu esti. Negrotelu dracului.

Umbli după niște capete in gură, maghiarule ?

Adaugă comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.

Filtered HTML

  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Filtered words will be replaced with the filtered version of the word.
  • Taguri HTML permiseŞ <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență vor fi șterse.

Comentarii

01 Jan. 1970
02:00
01 Jan. 1970
02:00
01 Jan. 1970
02:00
Inchide